Home FÍF Skráin fyri Motiónsvenjaraskeið 1. mai kl. 10.00

Skráin fyri Motiónsvenjaraskeið 1. mai kl. 10.00

by Guttorm Sørensen

Fríggjadagin 1. mai verður hildið Motiónsvenjaraskeið við Thomas Nolan Hansen frá DAF. Skeiðið verður hildið í ÍSF-húsinum og byrjar kl. 10.00.

Skráin verður hendan:

10.00-10.30   Intro til dagen og løbetræningslege
10-30-12.00  Løbetræningslege i praksis
12.00-12.45  Frokost
12.45-14.45  Teori
15.00-16.30  Flere løbetræningslege
16.30-17.00  Opsamling og afslutning

Á hesi leinkjuni kann lesast um Motion DANMARK: http://motiondanmark.dk/

Hetta er Motion DANMARK:

Dansk Atletik Forbund er forbundet for atletik, motionsløb og gang i Danmark. MotionDANMARK blev etableret i 2011 af Dansk Atletik Forbund. I dag varetager MotionDANMARK arbejdet med motionsløb og gang i forbundet.

Dansk Atletik Forbund har fra starten af 2015 indgået et samarbejde med DGI Løb om et fælles visionsprogram omkring fire store indsatsområder indenfor løb: løbeevents, løbeuddannelse, træningskoncepter og foreningsudvikling. Sammen vil vi arbejde for at få 100.000 flere danskere til at løbe og få 50.000 flere løbere i forening. På MotionDANMARK.dk kan du følge tiltagene indenfor de fire indsatsområder.
MotionDANMARK.dk er for:

  • LØBERNE I DANMARK
  • FORENINGER DER TILBYDER LØB
  • ARRANGØRER AF MOTIONSLØB
  • DEM DER GÅR OG GANGFORENINGER

LØBERNE I DANMARK
På MotionDANMARK.dk kan du som løber finde en masse viden om løb, få gode råd og hente inspiration til din løbetræning, se de danske ranglister for løb, finde din nærmeste løbeklub og dit næste motionsløb i Danmarks Officielle Løbskalender. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev og få nyheder om løb direkte til din inboks. MotionDANMARK.dk er for forbundet koblingen mellem de uorganiserede løbere og vore foreninger.

FORENINGER DER TILBYDER LØB
Som forbund arbejder vi for, at foreningerne tilbyder den bedste og sjoveste træning. Under FOR FORENINGER kan I som forening læse om de forskellige tilbud, vi har til udvikling af jeres træningstilbud.

ARRANGØRER AF MOTIONSLØB
Desuden arbejder vi for, at vore foreninger er de bedste til at arrangere motionsløb og også i fremtiden er de primære arrangører på løbsmarkedet. Under FOR ARRANGØRER kan I se de mange fordele og tilbud, som vi giver de foreninger, der afholder motionsløb, så vi sammen kan være med til at gøre det pågældende løb endnu bedre. Under KALENDEREN kan I se alle de løb, som allerede er med.

DEM DER GÅR OG GANGFORENINGER
Under GANG har vi samlet alt om gang. Her finder du blandt andet viden og inspiration til din gangtræning og dine ture. Herudover kan I som gangforening finde information om tilbud med mere til jeres forening og læse alle nyheder, der retter sig direkte til gangforeningerne.

0 comment
0

Related Articles